perjantai 26. huhtikuuta 2013

Viime kerrasta on jo vierähtänyt tovi....

Apua, sanon minä. Nyt on tullut todella pitkä luova breikki tähän kirjoitteluun. Nyt siis uusi aloitus. Meinasin jopa, että pitäisikö aloittaa ihan puhtaalta pöydältä, mutta päätin kuitenkin jatkaa ;)

Ei voi kun todeta, että tuo aika kyllä menee vähän turhan joutuisaan. Paljon tapahtui vuodessa, jonka aikana olin ns. radiohiljaisuudessa, mutta eipä sitä sen enempää menneitä muistelemaan. Tärkeintähän on pitää katse tulevassa ja mikä hienointa kevät se sieltä tule, vaikka usko meinasi jo loppua ;)

Kesää odotellessa kaivoin muutamia viime kesän kuvia esille, joilla pääsee kivasti fiilikseen.
Eikös ole aivan ihastuttava piharakennus, joka on tehty pääosin kierrätysmateriaalista ja maakatto ja kaikkea... tällaisesta haaveilen vielä joskus omaan pihaanikin. On vaan kova homma löytää kaikki tarvittava vanhaa kunnioittava materiaali.Sisältä löytyy mukava istuinryhmä, jossa voi viettää aikaa pitkälle syksyyn takkatulen leimutessa.
Kesäkeittiön kokkailutkin hoituvat kivasti raikkaassa ulkoilmassa. Eikö olekin aivan ihastuttava kokonaisuus? Alla vielä muutamia fiilistelykuvia. Piharakennus sai vielä loppukesästä sivupihalle ihanan terassin, jossa kelpaa köllötellä auringon paisteessa.


Tästä voi jokainen alkaa haaveilemaan ja hakemaan inspiraatiota tulevaan kesään. Minä se vain aina jaksan huokailla tuttavani mahtavia kädentaitoja.

Mutta tästä se kevät lähtee etenemään. Yritän olla jatkossa ahkerampi kirjoittelija, ettei tule tällaisia vuoden taukoja ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti