sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kirpputorilöytöjä viikonlopun kunniaksi

Kävin eilen kiertämässä Tuusulan ja Järvenpään kirppareita. Femmatorilta löysin jotakin kivaa, jolla voi uudistaa hitusen kodinhoitohuoneen sisustusta. Merihenkinen sisustus tuli kodinhoitohuoneeseen sattumalta, kun löysin joskus talvella kirpputorilta pienen purjeveneen ja majakan. Majakka vaihtui isompaan muutama viikko sitten ja nyt löytyi myös isompi purjevene sekä kiva ankkuri, vaikka koristamaan kylpyhuoneen ovea.Talomme on 1962 valmistunut puutalo, jonka hankimme viisi vuotta sitten. Olemme sitä remontoineet aina kun kiireiltä olemme ehtineet.
Kodinhoitohuoneesta löytyi hauska puulattia, jonka käsittelimme betoluxilla. Seinien hauskat panelit oli pakko säästää ja ne käsiteltiin kosteiden tilojen vaalealla puusuojalla. Kaapistot hankittiin Ikeasta ja kaikki muu onkin sitten kierrätettyätai kirpparilöytöjä. Harmittaa kun ei ole tullut otettua noita ennen remonttia kuvia.


Pitääkin vielä katsoa löytyisikö jostain arkistosta kuva, jossa näkyisi kodinhoitohuone kokonaisuudessaan, kun olin näköjään innostunut kuvaamaan vaan pieniä yksityiskohtia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti