sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Sunnuntai Porvoossa


Ilma oli aamulla hieman epävakaa, mutta päätimme kuitenkin lähteä nauttimaan aina niin silmää hivelevästä Porvoosta. Valitsimme hyvän päivän, koska tuulinen sää oli saanut alkukesän matkaajat jäämään sisätiloihin, joten vältyttiin pahimmilta ruuhkilta.


   .....Jokirannan aina yhtä kaunis näkymä....


          ...Tänne Pariisin Villeen olisi joskus kiva tulla ihan yökylään ...       .. Ihastuin vaaleanpunaisiin parioviin...


...Vanha kaupungintalo valmistunut vuonna 1764...

                                 
        ...Tällaisen haluaisin omaan pihaani...


...Pupukin oli lähtenyt sunnuntaita viettämään :)...
Aikaa saisi kulumaan vaikka kuinka ja kauan ihastelemalla kauniita vanhoja rakennuksia vaeltelemalla ympäri mukulakivikatuja. Piipahdimme kutakuinkin kaikissa pikku putiikeissa, mutta suosikkejani olivat tällä kertaa seuraavat kohteet.

Sisustusliike Jokikatu 6, josta olisi voinut hankkia vaikka puoli putiikkia, jos olisi ollut mukana paksu lompakko. Tällä kertaa jäin hauduttelemaan ideoita, koska Porvoossa tulee varmasti vielä kesän mittaan vierailtua kunhan ilmat vielä lämpenevät.


Kahvitteluhetken vietimme Tee-ja kahvihuone Helmessä, koska ulkona puhalsi sen verran napakka tuuli, että alkoi jo kuvatessa sormia  paleltamaan. 
Poikkesimme myös siirtomaatavaraliike Skafferissa, josta mukaan tarttui muutama maustepurkki ja grillauskastiketta vähän tulisempaan makuun kesän grillihetkiin.Viimeinen, mutta ei todellakaan vähäisempi oli viimeinen löytömme
Doris & Duke Second Hand liike, josta löytyi kaikkea mahtavaa. Mukaani tarttui tällä erää laukku ja muutama rannekoru, mutta niistä myöhemmin blogissani, joka käsittelee enemmän noita muoti/tyyli juttuja.


Tällainen maaseutumatkailu reissu mahtui tähän kesäkuun ensimmäiseen sunnuntaihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti